Content top

U bevindt zich hier: Home / Over Denkit / De klant vertelt

We laten de klanten uit Prinsenbeek ons beoordelen!

Wie kan er beter uitleg geven over hoe wij werken, dan een klant waar we vorige week in Prinsenbeek nog naar volle tevredenheid nieuwe kunststof kozijnen hebben geplaatst.

Onze klanten zijn altijd erg tevreden, wij vragen ze dit te delen via de reviewmeter op onze website. Deze reviewmeter wordt door allebedrijvenin gehost. en is regio gebonden.
En  wat een succes in 2013, met 50 reviews en een dikke 8 hebben we in 2013 het hoogste cijfer gekregen in onze branche en regio van in totaal 30.000 ingeschreven bedrijven.

Ook in 2014 behaalden we een super prestatie, met maar liefst 68 reviews ontving Het Denkit team met gemiddeld een 8,8. Hierbij is gekeken naar "eerste indruk", "service" en "Prijs/Kwaliteit". Wij zijn trots wanneer we jullie reviews lezen.

Help ons aan nieuwe klanten in Prinsenbeek en omgeving, beoordeel ons op deze reviewmeter, maak het vooral persoonlijk. U helpt met uw ervaring nieuwe klanten met hun keuze en ons met het vinden van die nieuwe klanten in Prinsenbeek. Iedereen gun je toch kwaliteit!

Dank je wel,

Dennis Dekker
Directeur Denkit ramen en deuren bv.

 

Content bottom