Content top

U bevindt zich hier: Home / Projecten

Voordeur Breda

Gebruikte producten

Voordeur Adeco inzetpaneel Dicoma met matglas en heldere rand in kunststof kozijn.
Rehau kunststof kozijnen
Keralit gevelpanelen
Hardstenen waterslag

 

Woning renovatie in Breda, met prachtig Adeco voordeur paneel geplaatst in kunststof kozijn, bijpassende schuurdeur en fijne openslaande deuren in de achtergevel.

Voordeur BredaVoordeur BredaVoordeur BredaOplevering

Prachtig paneel in de nieuwe kunststof voordeur gezet, voor de schuurdeur is gekozen voor een paneel zonder glas. Deze voordeur en schuurdeur voldoen aan het WK@ veiligheidskeurmerk en zijn voorzien van gelijksluitende cilinders. Boven het nieuwe slaapkamer raam is de buitenzije bewerkt met keralit sponningsdelen 143mm in Ral 7016 antracietgrijs.

Voordeur BredaVoordeur BredaVoordeur Breda
 

Gerealiseerde projecten met met kunststof kozijnen in Prinsenbeek

U bent nu op onze projecten pagina met veelal Kunststof kozijnen van Prinsenbeek, u vindt hier een klein deel van onze gerealiseerde projecten. Zowel voor u nieuwbouw als voor renovatie van uw bestaande woning met kunststof kozijnen bent U bij ons aan het goede adres.

Zie hoe het er vooraf uitzag en zie wat onze eigen montagedienst er van heeft gemaakt. Lees ook de reactie en/of reviews van de klanten uit Prinsenbeek. Meedoen aan mooie projecten en op een eerlijke en leuke manier zaken doen.

Dat is waar Denkit elke dag, elke klus voor staat! 

 

Content bottom